NailcareMarije

Contactgegevens

Goudenregenstraat 28
7271 HK Borculo
06-29 91 29 28

Openingstijden (op afspraak):

Maandag: 8:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 - 17:00 uur
Donderdag: 8:00 - 17:00 uur

Behandelingen > Acrylnagels

Acrylnagels bestaan uit een samenstelling van poeder en vloeistof. Acryl wordt met een penseel op de nagel aangebracht en gemodelleerd en hard uit zichzelf uit. Het is in een paar minuten voldoende uitgehard. Je eigen nagels kunnen verlengd worden door middel van een tip of sjabloon. Voordat er acryl op de nagels aangebracht kan worden, moet een aantal stappen doorlopen worden". Eerst worden de nagels voorbereid. Deze voorbehandeling bestaat uit het desinfecteren van de nagels en handen, het losmaken van de nagelriemen en het dof vijlen van de nagels.

Dan worden passende tips voor de acrylnagels uitgezocht en op de nagel geplakt. Een tip wordt op de nagel aangebracht met speciale lijm, om de gewenste lengte te bepalen. De tips worden eerst dun en in model gevijld, zodat er geen verschil meer is te zien tussen de overgang van de acrylnagel met je natuurlijke nagel. Dan worden de nagels weer gedesinfecteerd en wordt de acryl aangebracht. Dit geeft stevigheid en vorm aan de nagel. Een sjabloon daarentegen wordt tegen de nagel aangezet en de acryl wordt direct op het sjabloon aangebracht. Door deze techniek wordt er vanuit je eigen nagel verlengd.

Het voordeel van acryl nagels boven gelnagels is dat je niet met je vingers onder de UV-lamp hoeft. Acryl is dan ook harder dan gel. Je kunt kiezen uit diverse soorten acrylnagels zoals de French Manicure (wit randje) of een naturel tip. Een andere mogelijkheid is een randje met een leuk kleurtje of glitters. Ook is het mogelijk, indien je van jezelf al een mooi randje hebt aan je nagels, alleen een laagje acryl over je nagels aan te laten brengen, puur voor de versteviging. Je nagels krijgen dan de kans te groeien tot de door jou gewenste lengte.

Nabehandeling

Om de nagels mooi te houden zullen de nagels elke 3 tot 4 weken moeten worden opgevuld. Dit is afhankelijk van de groei van de nagels. De uitgroei van de nagel wordt zorgvuldig gelijk gevijld met de natuurlijke nagel, zonder deze te beschadigen. Daarna komt er vanaf de nagelriem een nieuw dun laagje acryl overheen. De French manicure wordt natuurlijk bij een nabehandeling ook weer mooi bijgewerkt. Acrylnagels beschadigen je nagels niet. Ook na het professioneel verwijderen van acrylnagels zijn ze niet beschadigd. De structuur van je eigen nagel zal ook zeker niet veranderen door het aanbrengen van acryl. Heb je echter voor de behandeling al dunne broze nagels, dan zal dat na het verwijderen nog steeds het geval zijn. Het zelf verwijderen van de acryl of te hard vijlen zal je nagel pijnlijk kunnen beschadigen. Laat de acrylnagels altijd verwijderen door een nagelstyliste.

In verband met de hygiene gebruik ik voor iedere klant een aparte vijlenset. Ook maak ik gebruik van een tafel met een afzuigsysteem.

Door mij behandeld

Zie Foto's voor veel meer voorbeelden.

Ga naar de volgende behandeling Gelnagels.
Borculo, RM