NailcareMarije

Contactgegevens

Goudenregenstraat 28
7271 HK Borculo
06-29 91 29 28

Openingstijden (op afspraak):

Maandag: 8:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 - 17:00 uur
Donderdag: 8:00 - 17:00 uur

Behandelingen > Gelnagels

Wil je stevige, mooie nagels? Dan zijn gelnagels zeker voor je geschikt! Een gelnagel, is net als een acrylnagel, een kunstnagel. Een gelnagel is echter flexibeler. Dit komt doordat gel buigzamer is dan acryl, waardoor het geschikt is voor meerdere nagelsoorten.

Elke vorm is mogelijk; van een natuurlijke ovale nagel, een vierkante nagel tot een spitse stiletto nagel. Ook hier zijn verschillende kleuren mogelijk, een french manicure (wit randje), maar ook een randje met kleur of glitter. Heb je zelf een leuk idee of ontwerp voor je gelnagels, geef dit dan gerust aan.

Voordat de gelnagels gereed zijn, moet een aantal stappen doorlopen worden. Eerst worden de nagels voorbereid. Deze voorbehandeling bestaat uit het desinfecteren van de nagels en handen, het losmaken van de nagelriemen en dof vijlen van de natuurlijke nagels. Dan worden passende tips voor de gelnagels uitgezocht en op de nagel geplakt. De tips worden eerst dun en in model gevijld, zodat er geen verschil meer is te zien tussen de overgang van de gelnagel met je natuurlijke nagel.

Hierna worden de nagels weer gedesinfecteerd en dan wordt de gel aangebracht. Ten slotte worden de nagels twee minuten onder een UV-lamp gehouden. Dit proces herhaal ik vier keer, zodat er een mooi resultaat ontstaat.

Nabehandeling

Om de nagels mooi te houden zullen de nagels elke 3 tot 4 weken moeten worden bijgewerkt. Dit is afhankelijk van de groei van de nagels. De uitgroei van de nagel wordt zorgvuldig gelijk gevijld met de natuurlijke nagel, zonder deze te beschadigen. Daarna komt er vanaf de nagelriem een nieuw dun laagje gel overheen. De French manicure wordt natuurlijk bij een nabehandeling ook weer mooi bijgewerkt. Gelnagels beschadigen je nagels niet. Ook na het professioneel verwijderen van gelnagels zijn ze niet beschadigd. De structuur van je eigen nagel zal ook zeker niet veranderen door het aanbrengen van gel. Heb je echter voor de behandeling al dunne broze nagels, dan zal dat na het verwijderen nog steeds het geval zijn. Het zelf verwijderen van de gel of te hard vijlen zal je nagel pijnlijk kunnen beschadigen. Laat de gelnagels altijd verwijderen door een nagelstyliste.

In verband met de hygiene gebruik ik voor iedere klant een aparte vijlenset. Ook maak ik gebruik van een tafel met een afzuigsysteem.

Door mij behandeld

Zie Foto's voor veel meer voorbeelden.

Ga naar de volgende behandeling Gelpolish.
Ga terug naar de vorige behandeling Acrylnagels.
Borculo, RM