NailcareMarije

Contactgegevens

Goudenregenstraat 28
7271 HK Borculo
06-29 91 29 28

Openingstijden (op afspraak):

Maandag: 8:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 - 17:00 uur
Donderdag: 8:00 - 17:00 uur

Behandelingen > Nagelbijtersbehandeling

Nagelbijten komt veel voor en mensen zien dit vaak als een probleem. Wil je met trots je nagels kunnen laten zien? Door de kunstnagel die ik aanbreng, kunnen je nagels weer tot de gewenste lengte groeien, zonder dat er kloven ontstaan of er op gebeten kan worden.

De behandeling bestaat uit een nagelbedverlenging aanbrengen. Op het roze gedeelte (het nagelbed) wordt dan een nagelbedverlenging aangebracht met acryl. Het lijkt dan alsof je eigen nagel al een stukje langer is. Dan is er de mogelijkheid om op de nagelbedverlenging een randje aan te brengen, zoals met een french manicure.

Ook kan ik, als je bijvoorbeeld normaal alleen maar de randjes van de nagel er af bijt, de nagelbedverlenging maken en daarna werken met tips. Hiermee kunnen de nagels zo lang worden als je wilt. Als je altijd al nagels hebt gebeten, is het verstandig om te starten met alleen een nagelbedverlenging met eventueel een randje, dus korte nagels. Dit omdat een nagelbijter een korter nagelbed heeft, dus ook kwetsbaarder. Maar ook is het beter om met korte nagels te beginnen, omdat je lange nagels niet gewend bent. Het is verstandig om het op te bouwen en je natuurlijke nagel groeit mee met de acryl/gel. Door deze behandeling kunnen je eigen nagels sterker worden en zonder problemen groeien tot de gewenste lengte.

Voorbeelden van door mij behandelde handen (voor en na)

Nagelbijter voor Nagelbijter na Nagelbijter voor Nagelbijter na

Zie Foto's voor veel meer voorbeelden.

Ga naar de volgende behandeling Manicure.
Ga terug naar de vorige behandeling Nail Art.
Borculo, RM